Teraz lgbt prowokuje na ulicach, a jutro będą się wdzierać do muzeów i kościołów, bo wolność
Zwykle incydenty z flagami, a jak ci ludzie potrafią zwrócić na siebie uwagę. Najgorsze jest to, że kiedyś wywalczą jakieś prawa. Jak ten nienormalny świat będzie wyglądał za 100-200 lat. Dzieci z probówek?
Jestem człowiekiem, który toleruje (co nie znaczy, że całkowicie akceptuje) odmienność i stara się żyć wg własnych przekonań i pozwolić żyć innym. Ale ten cały cyrk, który ma miejsce w związku z LGBT mnie po prostu wk...wia. Takimi akcjami zniechęcacie społeczeństwo do siebie jeszcze bardziej! To wcale nie jest walka o tolerancję- to są wg mnie głupie prowokacje. Walczyli to nasi dziadkowie w Powstaniu Warszawskim albo ojcowie w stanie wojennym...
Nikt nie broni tym ludziom zakładać tęczowych ubrań - tak samo ludzie zaakceptowali tęczowe torby. Co innego jak wieszają je na pomnikach, to już przestrzeń wspólna - i za to powinny być kary.
Brak tolerancji, nie widziałem nigdy żeby tęczowy jednorożec tolerował wyborców pisu, ale żeby jego dewiacje tolerować to już jest mus.
Nie rozumiem tylko jednego i pewnie wiekszosc sie ze mna zgodzi., dlaczego oni nie wieszaja tych flag u siebie na oknach czy balkonach ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!